Termeni si conditii – Confort House

Termeni si conditii

Ultima actualizare: 30.03.2024

Acest document stabilește termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului web al Agenției Confort-House.

1. Utilizarea Site-ului

1.1. Accesul și utilizarea site-ului confort-house.com sunt guvernate de termenii și condițiile prezentate în acest document.
1.2. Utilizarea site-ului este permisă numai în scopul vizualizării informațiilor oferite și a serviciilor furnizate de Agenția Confort-House. Orice altă utilizare este interzisă.
1.3. Agenția Confort-House își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului, structura și accesibilitatea acestuia, fără notificare prealabilă sau acord.

2. Drepturi de Autor

2.1. Conținutul integral al site-ului, inclusiv informațiile, imagini, texte, logo-uri și alte date, sunt proprietatea Agenției Confort-House și sunt protejate conform legislației în vigoare privind drepturile de autor și alte drepturi conexe.
2.2. Copierea, stocarea, modificarea sau transferul conținutului site-ului, total sau parțial, nu sunt permise fără acordul explicit și scris al Agenției Confort-House.

3. Legături Externe

3.1. Crearea de legături către sau de la site-ul confort-house.ro este permisă doar cu acordul scris prealabil al Agenției Confort-House.
3.2. Agenția Confort-House nu garantează disponibilitatea, forma sau conținutul site-urilor externe și nu își asumă responsabilitatea pentru acestea.

4. Proprietate și Prețuri

4.1. Proprietățile listate pe site-ul confort-house.ro sunt proprietatea Agenției Confort-House și sunt garantate a fi prezentate în mod corect și actualizate conform legislației în vigoare.
4.2. Prețurile afișate includ comisioanele standard ale agenției, dar nu includ alte taxe sau costuri legate de tranzacție.
4.3. Informațiile și prețurile proprietăților sunt actualizate periodic, dar pot apărea discrepanțe. În cazul unor neconcordante, va prevala prețul stabilit în mod explicit în contractul de vânzare-cumpărare.

5. Confidențialitatea Datelor Personale

5.1. Furnizarea datelor personale este necesară pentru procesarea cererilor și a tranzacțiilor și se face în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor personale.
5.2. Utilizatorii sunt responsabili de păstrarea confidențialității contului și a datelor personale asociate.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail camildent@gmail.com.

Acești termeni și condiții constituie acordul integral între utilizator și Agenția Confort-House și guvernează utilizarea site-ului. Utilizarea site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Meniu